Volby 2022

Podpořte nás ve volbách 23. a 24. září!

Vážení spoluobčané,

pro letošní komunální volby, se nám podařilo dát opět dohromady tým skvělých a pracovitých lidí, kteří jsou připraveni využít všech svých znalostí a dovedností z profesního života tak, aby se aktivně podíleli na změnách, které naše krásné město potřebuje. Jsem přesvědčen, že každý náš kandidát, je pro město velkým přínosem.

Mám zkušenosti s politikou na krajské a komunální úrovni. Dále také z podnikání, ze správních orgánů sportovních klubů, různých organizací. Především jsem hrdým Hořičákem. Vím, jak efektivně a úsporně nakládat s městskými financemi. Vím, jak jsou financovány jednotlivé příspěvkové organizace a organizace zřizované městem. Osobně jsem schopen obstát v této nové době, kdy společnost bude pravděpodobně muset výrazně změnit své priority. Nejen budoucnost našeho města bude založena na spolupráci, vzájemné komunikaci a větší empatii, a to nejen v komunální politice. Časem určitě zjistíme, že lidé, kteří budou postrádat výše uvedené schopnosti, nemají obecně v politice co dělat.

Věřím, že hořický volič je dobře orientovaný a dokáže zvolit zastupitelstvo, které bude schopno kolektivně pracovat pro dobro našeho města, bude přinášet kompletní a nepolovičatá řešení, která budou mít dosah přesahující čtyřleté volební období. První významné změny nás budou čekat v oblasti energetických úspor a moderních energetických řešení. Budoucnost našeho města je ve Vašich rukou, podpořte ji a přijďte k volbám 23. a 24. 9. 2022.

Ivan Doležal

V běžném životě jsme pořád lidé jako vy